8.Karaelmas Kültür ve Sanat festivali açıldı 101

3 yıl içerisinde Somanın her tarafı duble yollarla daha modern ve çağdaş bir şekilde dünya ile bütünleştiğini göreceğiz. Eğitimde önemli yatırımlar yapıldı. Yapılmaya devam edecek. Yeni iş alanlarının açılması önem verdiğimiz konular arasında. Yerel yönetimler olarak Somamızda önemli değişimler olacak. Bu festivalin Somaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi. Daha sonra Soma Halk oyunları gösterileri, Bursa Kılıç Kalkan ekibi, Azerbaycan Halk Dansları topluluğu kısa birer gösteri yaptılar. Festival açılışını Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Kaymakam Mehmet Öklü, Belediye Başkanı Hasan ergene birlikte yaptı. Katılanlar halk ile birlikte  standları gezdi.